Telefon Formatie Nunta

Tataee & Bab Events

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tataee & Bab Events - Telefon Formatie Nunta Focsani.


  Stim cu totii ca pentru a avea o petrecere reusita avem nevoie de MUZICA BUNA pentru a continua cu un meniu savuros si o bautura fina. Nunta, botezul, onomastica, petrecere sau oricare alt eveniment, trebuie sa fie sarbatorit in asa fel incat sa ramana o zi de neuitat. Aici intervenim noi pentru a va ajuta sa devina astfel.
   Prin intermediul www.sonorizaripetrecere.ro va vom tine la curent cu toate noutatile pe care ne propunem sa le introducem in activitatea noastra de sonorizari, iar cel mai curand vom introduce serviiciile FULL - AUDIO - FOTO - VIDEO.
   Ca si in trecut, ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii de sonorizare cat mai complete si cu un raport calitate-pret bun. Incercam sa satisfacem cerintele clientilor nostri prin munca zilnica pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, prin pasiune si prin cei peste 10 ani de experienta.
   Bineinteles, ca si alta data vom evita afirmatii precum : "Noi suntem cei mai buni", lasandu-va dvs. dreptul de a trage astfel de concluzii.
   Ne propunem ca in curand pe langa serviciile de sonorizari evenimente precum nunti, botezuri, majorate si alte petreceri sa va oferim si serviicii foto-video de inalta calitate.
   In acest moment putem sonoriza cu succes evenimente cu un numar maxim de 500 invitati atat in sali cat si in aer liber. Dorim sa ne extindem aria de acoperire sonorizand si evenimente din judetele apropiate judetului Vrancea, precum : Galati, Bacau, Buzau etc.
NOU! CADOU PENTRU ORICE PACHET DE SONORIZARE NUNTA SI/SAU BOTEZ IN FOCSANI - 8 EFECTE DE LUMINI.
IN CURAND - Exact cum precizam si mai sus, nu ne extindem doar aria de acoperire ci si echipa cu solist de muzica pupulara-usoara + DJ.

E-MAIL DJ BAB: bogdan.bahna@sonorizaripetrecere.ro
TEL/FAX: 0337 405 167
MOBIL ORANGE: 0745 766 334
MOBIL COSMOTE: 0764 844 051

E-MAIL DJ TATAEE: ionut.bratosin@sonorizaripetrecere.ro
MOBIL ORANGE: 0744 632 506
MOBIL COSMOTE: 0762 664 360

 

Produse si Servicii

  • Nunta
  • Botez
  • Majorat
  • Petrecere
  • Servicii Sonorizari

   In primul rand vrem sa va prezentam avantajele unui DJ in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie el nunta, botez, majorat, banchet etc. :
-costuri mult mai mici decat ale unei formatii ;
-nu vor exista pauze pe toata durata petrecerii, playerele dj-ului nu obosesc!
-lista de muzica cu peste 10000 de melodii va garanteaza faptul ca nu va exista muzica pe care sa o preferati dvs sau invitatii si sa va spunem ca nu o stim;
-spatiul mult mai mic ocupat de echipamente;

  • Servicii Foto
  • Servicii Video

   Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.
   Fiind o prezenta discreta vom putea surprinde cele mai frumoase si unice momente ale nuntii intr-un mod cat mai natural fara a ne simti prezenta , fara lumini artificiale care credem noi ca deranjeaza invitatii . dupa inregistarea nunti vom lucra atent la montarea efectiva a nunti intr-un stil jurnalistic fara a folosi efecte de tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului .
   Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii.
   Despre mine va pot spune ca lucrez la o televiziune locala din Focsani si am o experienta in domeniu de peste 7 ani , experienta care imi da posibilitatea de a crea pentru dumneavoastra un film unic asa cum v-ati dorit .
   Foarte multe persoane care presteaza astfel de servicii va pot da detalii tehnice despre aparatura video pe care o detin sau nu , dar de cele mai multe ori persoana din spatelei camerei trebuie sa aibe imaginatie si cunostinte vaste in ceea ce priveste imaginea unei nunti . Pe scurt iata ce va punem la dispozitie :
- o filmare dinamica
- imagini filmate de pe trepied, fara schimbari de culoare, luminozitate sau claritate
- un montaj fara efecte de prost-gust
- un sunet fara distorsiuni
- un dvd prezentat intr-o maniera profesionala
- un cameraman care va filma tot timpul, fara a gasi tot felul de scuze, pentru a capta momentele cele mai importante ale nuntii dvs.