Telefon Formatie Nunta

Trupa9 - Formatie Nunta Valcea

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Trupa9 - Formatie Nunta Valcea - Telefon Formatie Nunta Ramnicu Valcea.


  Tot ceea ce facem, o facem cu maxim profesionalism acordand o mare atentie fiecarui eveniment si ne adaptam usor la orice fel de public.
  Abordam un repertoriu variat si ne alegem melodiile cu mare grija, pentru ca dorim sa le reproducem cat mai aproape de original, si aici ne referim la muzica usoara romaneasca si internationala...si nu in ultimul rand la muzica populara si de petrecere. In acest fel dorim sa fim cei mai buni dintre formatiile de nunta din Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Ocnele Mari precum si in restul judetului Valcea.
  Consideram ca un factor foarte important este modul de a-ti "vinde marfa" si anume melodia potrivita la timpul potrivit.
  Nu transformam evenimentul intr-o petrecere privata a unor invitati - aici ne referim la dedicatii muzicale intre invitati. Programul artistic este in totalitate dedicat sarbatoritilor si gazdelor.
  Daca ne solicita vre-un invitat o melodie anume, o integram in program si o interpretam la momentul potrivit, astfel incat sa nu stricam cursul normal si atmosfera evenimentului.
  Genul muzical il schimbam in functie de desfasurarea evenimentului (alternam muzica populara si muzica usoara). Ne axam pe ce prinde mai bine la momentul potrivit si nu abuzam de un anumit gen muzical - incercam sa nu plictisim....
  Programul artistic incepe la ora stabilita de comun acord cu gazdele si se termina...la finalul evenimentului.

Galerie foto