Telefon Formatie Nunta

Formatia Romantic - Formatie Nunta Suceava

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Romantic - Formatie Nunta Suceava - Telefon Formatie Nunta Suceava.


   Formatia Romantic, una dintre cele mai cunoscute in Suceava, va invita sa petreceti momente deosebite alaturi de membrii acesteia.
   Formatia are in componenta doua voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogata experienta in domeniu care s-au remarcat in cadrul a numeroase festivaluri nationale de profil. Repertoriul trupei este vast si variat, din stiluri precum, Dance, Latino, Pop-rock, Country, Jazz, Blues, Evergreen, Vals, Tango, Etnic, dar si muzica populara romaneasca, lautareasca si de petrecere.
   Orice eveniment poate deveni special si de neuitat, in compania acestor muzicieni de valoare, cu o bogata experienta atat in tara cat si in strainatate. Formatia Romantic este apreciata atat de tineri cat si de cei mai putin tineri, gratie repertoriului bogat, iar evenimetele la care acestia participa se tranforma intr-un adevarat spectacol.
   Daca aceasta scurta prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site. Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea acestor muzicieni care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.
   Asadar, formatia Romantic va asteapta sa petreceti impreuna clipe de neuitat pentru ca, nu-i asa?

Produse si Servicii

  Prestatii live in cadrul petrecerilor private sau alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra un repertoriu vast care acopera o gama larga de stiluri muzicale de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere. Diversitatea melodiilor cat si a genurilor din care acestea fac parte permite formatiei Romantic sa se adapteze cu succes preferintelor si exigentelor dumneavoastra, experienta dobandita pe parcursul anilor ajutandu-i sa ofere calitate si seriozitate in toate proiectele in care sunt implicati.
  Sonorizare cu aparatura de ultima generatie deoarece muzica de calitate trebuie sa fie produsa cu instrumente si echipamente de calitate. Experienta acumulata de-a lungul anilor precum si sutele de clienti multumiti recomanda Formatia Romantic ca fiind o formatie cu un sound foarte bun ce poate garanta o sonorizare cu componente de marca, cum ar fi ELECTROVOICE, DYNACORD, YAMAHA, SELMER si SHURE

Galerie foto