Telefon Formatie Nunta

Formatia Postmeridian - Formatie Nunta Prahova

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Postmeridian - Formatie Nunta Prahova - Telefon Formatie Nunta Ploiesti.


   Formatia Postmeridian din Ploiesti va este alaturi la toate evenimentele importante, asigurand buna-dispozitie si veselie petrecerii dumneavoastra. De la nunti si botezuri pana la aniversari, petreceri de firma sau petreceri tematice ( Craciun, Revelion, Ziua Indragostitilor, etc.), formatia de nunta Postmeridian reuseste de fiecare data sa creeze o atmosfera festiva in primul rand prin muzica variata si de buna calitate, echipamentele profesionale de sonorizare si lumini, si, nu in ultimul rand, prin profesionalism si experienta vasta acumulata de-a lungul numerosilor ani de activitate in domeniul muzical.
   Avand in componenta solisti si instrumentisti experimentati ce abordeaza un repertoriu bogat, formatia Postmeridian reuseste sa multumeasca o paleta larga de preferinte, abordand cu profesionalism muzica usoara, atat internationala, cat si romaneasca, evergreen-uri, caffe-concert, dar si muzica populara din toate regiunile folclorice ale tarii si muzica de petrecere.
   Formatia Postmeridian va garanteaza o petrecere reusita care sa va transforme un eveniment important din viata dumneavoastra intr-unul de neuitat. 

Componenta:

Ileana Onoiu - solista de muzica populara
Lavinia Raduc - solista muzica usoara
George Stanciu - clape
Costin Olaru – chitara si voce
Ionut Lita - instrumentist

 

Galerie foto