Telefon Formatie Nunta

Cvartetul Grazioso

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cvartetul Grazioso - Telefon Formatie Nunta Targu Mures.


   Infiintat in anul 2008 din patru muzicieni tineri ai Orchestei Simfonice de la Filarmonica de Stat Targu-Mures, Cvartetul Grazioso in prezent lucreaza cu peste 15 colaboratori stabili, artisti instrumentisti sau vocalisti, in diferite formatii camerale axate in jurul cvartetului de coarde. In anii precedenti au organizat de mai multe ori orchestra simfonica cu peste 70 de membri, acumuland o vasta experienta in ceea ce priveste managementul orchestrelor mari.
   Fie vorba de nunta, cerere in casatorie, conferinta, receptie, prezentare de moda, inaugurare, expozitie sau alt eveniment festiv Cvartetul Grazioso din Targu-Mures va asigura ambianta muzicala eleganta pe care doriti.
   Cvartetul Grazioso” este coordonată de trei manageri-muzicieni:

  • Fülöp Alajos (violonist, manager formaţii camerale)
  • Mihálydeák Endre (violist, manager orchestre mari)
  • Kováts István (violoncelist, manager formaţii camerale)

   Repertoriul Cvartetului Grazioso din Targu-Mures cuprinde secole intregi si numeroase genuri de muzica: preclasica, clasica, romantica si impresionista, jazz, café-concert, ever-greens, musical, muzica din filme, cover-uri, folk stilizat, etc. Ne mandrim cu peste zece aranjamente muzicale proprii foarte reusite ca: Por una cabeza (Parfum de femeie), Derniére Danse de Indila, Moves Like Jagger de la Maroon 5 sau Titanium de David Guetta.

Galerie foto