Telefon Formatie Nunta

Formatia Universal Group

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Universal Group - Telefon Formatie Nunta Miercurea Ciuc.


Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
Din repertoriul unei formatii de nunta de top nu pot lipsi genuri muzicale precum: muzica populara românească de nunta, muzica de petrecere pentru nunta, muzica usoara romaneasca de nunta, muzica usoara internationala de nunta, muzica greceasca de nunta, muzica machedoneasca de nunta, muzica lautareasca pentru nunta, romanțe pentru nunta, tangouri celebre de nunta, valsuri de nunta, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele.
O petrecere minunata alaturi de persoanele dragi, formatia din Miercurea Ciuc iti sta la dispozitie cu cele mai cunoscute piese, interpretate de catre o adevarata echipa de muzicieni profesionisti, show-uri de exceptie si o atmosfera de neuitat! Datorita experientei indelungate in evenimente de tip: nunta, botez, petreceri corporate, receptii, concerte am adoptat un repertoriu flexibil pentru toate genurile de varsta si pentru orice gen de eveniment.

Galerie foto