Telefon Formatie Nunta

Formatie nunta ALESIS

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatie nunta ALESIS - Telefon Formatie Nunta Ilfov.


Formatie nunta ALESIS
Formatia Alesis este un nume deja foarte cunoscut prin emisiunile tv., spectacolele, concertele sustinute în toata tara si pe multe meridiane ale lumii (Canada, S.U.A., Israel, Japonia, Germania, Italia, Moldova, Olanda etc.).

Piesele proprii, multe ajunse slagare, dar si piese de exceptie din muzica international si romaneasca, cu orchestratii personalizate, alcatuiesc un repertoriu imens calitativ si cantitativ.

Foarte importatant!

Impreuna cu colegii nostri, instrumentisti de exceptie, dansatori profesionisti si solisti, va propunem una din cele mai bune formatii de nunti din tara.

Despre formatia de nunta Alesis:

Alesis Band este o formatie de nunta formata doar din profesionisti, cu portofoliu impresionant,care asigura un program 100% live, atat pentru cover-uri cat si pentru muzica de petrecere.

Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor.

Orchestra este perfect adaptata pe formatul evenimentului , cu melodii de nunta care sa marcheze obiceiurile si momentele specifice.

O formatie de nunta cu pretentii are si posibilitati tehnice pe masura; este cazul si formatiei Alesis, cu o dotare tehnica de exceptie, instrumente performante, lumini, masini de fum etc..

Asiguram la cele mai inalte standarde, muzica de cafe concert, dance, pop, rock, latino, folk, muzica usoara romaneasca si internationala, etno, populara, folclor, muzica de petrecere si lautareasca, etc..

Materialele de pe acest site va stau la dispozitie pentru a va convinge ca faceti alegerea perfecta.

Un eveniment (nunta, botez, corporate) premium, spectacol interactiv, cu adevarat memorabil, il puteti organiza fara griji si riscuri doar cu profesionisti: Alegeti Alesis!

MUZICA ALEASA, pentru oameni ALESI!

Produse si Servicii

OFERTA NOASTRA
1. Alina si Romeo Negoiasa (Alesis) – 1 program sau mai multe (aprox. 50 minute/program);
2. Alina si Romeo Negoiasa (Alesis) + formatie (6-8 persoane) – solisti, instrumentisti, dj, sunetist, - mai multe programe sau tot evenimentul;
3. Alina si Romeo Negoiasa (Alesis) formatie (6-8 persoane) – solisti, instrumentisti dj, sunetist + dansatori profesionisti si alti colaboratori - mai multe programe sau tot evenimentul;

4. Alesis extins + band cover, muzica usoara + taraf - dansatori show-uri diverse + ansamblu dansuri populare

Putem asigura:
- Sunet profesional
- Lumini
- Scena
- Transport
- Consiliere artistica
- Regia evenimentului

Repertoriul va fi personalizat pentru fiecare eveniment in parte, în functie de cerinte

Preturile sunt elastice, negociabile, in functie de numarul de persoane implicate, amploarea evenimentului, distanta parcursa, numarul de ore de program, cerinte speciale, data evenimentului etc.

Alte oferte Alesis:
- piese pentru alti artisti (compozitii)
- texte pentru piese
- orchestratii
- inregistrari studio
- masterizare
- negative
- consiliere
- dansatori profesionisti – dans societate, folclor
- intermediem colaborarea cu alti artisti
- regizam evenimente artistice de orice natura
- compunem piese pentru imnuri, evenimente speciale, emisiuni tv.
- intermediere scene spectacol, foto, video

Faptul ca ALESIS este deja un nume cunoscut, apreciat si respectat în tara si strainatate, ridica stacheta evenimentului dumneavoastra.

PROBLEMA PROGRAMULUI ARTISTIC, LA UN EVENIMENT, ESTE UȘOR DE REZOLVAT CU ALESIS!
Va dorim sa faceti o alegere inspirata!
Nu suntem unici, dar vrem sa fim cei mai potriviti pentru preferintele dumneavoastra!

Galerie foto