Telefon Formatie Nunta

Trafic Band

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Trafic Band - Telefon Formatie Nunta Hunedoara.


  TRAFIC BAND s-a infiintat in anul 2008 si este compusa din oameni cu o bogata experienta in domeniul muzical.Repertoriul existent care este intro continua actualizare la cerintele pietei, face din aceasta trupa cea mai buna alegere pentru reusita oricarui eveniment deosebit din viata dumneavoastra.
  Pentru programele de folclor din cadrul evenimentelor colaboram cu mai multi artisti in functie de preferintele si solicitarile clientului.
  Putem asigura la cererea clientilor in cadrul programului nostru, programe de DJ cu melodii la cere care nu se afla in repertoriul trupei.
  Formatia Trafic Band ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele de la formatie de nunta avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere, folclor autentic, pana la formatii de muzica usoara romaneasca, coveruri si slagare internationale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, raggae, vals , tango , etnic cu sonorizare profesionala de cea mai buna calitate.
  Un evenimet special cum este nunta necesita si o petrecere speciala. Muzica de la petrecere ocupa un rol esential in reusita deplina a unei zile incarcata de emotie. Noi, Formatia Vis avem experienta si aparatura necesara pentru a transforma o zi minunata intr-una de neuitat, atat pentru dumneavoastra cat si pentru toti invitatii. Noi va oferim muzica pentru o nunta de poveste!

Galerie foto