Telefon Formatie Nunta

Trupa Sing - Formatie Nunta Gorj

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Trupa Sing - Formatie Nunta Gorj - Telefon Formatie Nunta Targu Jiu.


   Suntem Trupa Sing - Formatie nunta Targu Jiu, o echipa de 13 oameni plini de energie, specializati in domeniul petrecerilor.
   Ne-am propus ca prin talent, seriozitate, carisma si prin spirit tanar sa transformam orice petrecere, nu numai intr-un eveniment reusit, ci intr-unul de neuitat.
   Fiecare membru al trupei este recomandat de o experienta bogata si in plina ascensiune in domeniul muzical, fie ca este vorba de studii muzicale, participari si premii la concursurile muzicale, aparitii TV sau implicare directa in cadrul numeroaselor noastre evenimente si petreceri.

Produse si Servicii

  • Muzica Usoara nunta Targu Jiu - Cover Band Targu Jiu (Live) : solist vocal, backing vocals, chitara bass, tobe, clape, percutie si chitara electro-acustica.
  • Formatie de muzica populara pentru nunta Targu Jiu (Live) : solista si clape.
  • D.J. si M.C. (maestru de ceremonii) : DJ Mada. (Pupitru DJ Traktor S4 cu Macbook pro)
  • Show-uri de dans la nunta Targu Jiu: latino, dans popular, dans oriental, dans tiganesc si ursitoare pentru botez. ( Fetele va pot ajuta si in calitate de hostess la sosirea invitatilor!)
  • Staff (echipa tehnica)
  • Infrastructura: scena de interior, sonorizare performanta, lumini profesionale, efecte speciale... (Bose / Dynacord / EV / Peavey / DB / RCF / Shure / Sennheiser / Robe / Eurolite /Moving head-uri Beam / Led par / Cortina led / Masina de fum / Masina de baloane reflectorizante…)

   Programul se realizeaza in functie de preferintele Dumneavoastra si de invitatii pe care o sa-i aveti la eveniment, nu exista limita de timp iar intreaga echipa Sing se implica 100% pentru ca evenimentul sa fie unic!

Galerie foto