Telefon Formatie Nunta

Formatia Trio Royal - Formatie Nunta Galati

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Trio Royal - Formatie Nunta Galati - Telefon Formatie Nunta Galati.


   Formatia Trio Royal a fost infiintata in anul 1987 de catre Dida si Iulian. Dupa cativa ani de colaborari cu diversi instrumentisti si solisti,dupa selectii riguroase,au format trupa care astazi se numeste Trio Royal.
   Cu o bogata activitate in domeniul muzicii, cu un numar considerabil de evenimente reusite,cu un stil interpretativ de folclor autentic in cazul solistei de muzica populara si cu un repertoriu international care cuprinde toate genurile muzicale de la jazz pana la salsa sau blues al solistei de muzica usoara, suntem catalogati ca formatie reprezentativa a Galatiului,reusind sa facem un adevarat spectacol din evenimentul unde suntem solicitati.Experienta in domeniu ne-a recomandat si pentru contracte pe vase de croaziera in USA pe companii renumite mondial cum ar fi Norwegian Cruise Lines,cu care am colaborat extraordinar pe o perioada lunga de timp.
   Repertoriul formatiei Trio Royal include toate genurile de muzică necesare pentru o petrecere reușită la care să se simtă bine toți invitații, indiferent de preferințele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească autentica, muzică tradițională grecească, hit-uri moderne, piese care se difuzează la radio și TV în prezent.
   Formatia noastra colaboreaza cu viitorii miri pentru a alege cele mai bune momente care sa garanteze succesul evenimentului!

Produse si Servicii

  • Scena
  • Sonorizare
  • Lumini
  • DJ

   Repertoriul include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita la care sa se simta bine toti invitatii, indiferent de preferintele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, slagare romanesti, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara romaneasca, hituri moderne. Reprizele de muzica live sustinute de trupa sunt completate de reprize de muzica mixata de DJ-ul nostru profesionist. Atmosfera de vis este completata de sunetul de exceptie.

Galerie foto