Telefon Formatie Nunta

Formatia Prestige - Formatie Nunta Dolj

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Prestige - Formatie Nunta Dolj - Telefon Formatie Nunta Craiova.


   Prestige Orchestra este o trupa de cover cu o bogata experienta in evenimentele private de orice gen,fie vorba de nunta,petrecere corporate,concert privat sau public.    Prestige Orchestra este o formatie formata din artisti profesionisti care vor asigura o atmosfera unica si de neuitat in cadrul oricarui eveniment.
   Prestige Orchestra este singura trupa de cover pentru evenimente cu un program artistic full live pe toata durata evenimentului. Band-ul sustine show-uri cu o echipa complexa formata din trupa de cover,trupa de cabaret si grup folcloric,transormand evenimentul dumneavoastra intr-un adevarat spectacol de lumina,sunet si culoare.
   Orice eveniment poate deveni special şi de neuitat în compania acestor adevarati artisti, cu o experienta dobandita atat in tara, cat si in strainatate. Formatia Prestige este apreciata de tineri, precum si de cei mai in varsta, gratie repertoriului bogat si foarte variat. Datorita acestui fapt, evenimetele la care formatia participa se transforma intr-un adevarat spectacol de lumina, sunet si culoare.
   Formatia Prestige sustine show-uri muzicale la evenimente publice sau private de tip: receptii, nunti, coktailuri,petreceri de firma,aniversari,etc. Gratie repertoriului bogat si foarte variat Formatia Prestige este apreciata de tineri, precum si de cei mai in varsta. 

   La orice eveniment,muzica da tonul,muzica conteaza in proportie de 90%,de fapt conteaza 100%,asadar muzica live este ingrendientul secret daca va doriti un eveniment reusit.

   Repertoriul formatiei de nunta Prestige Orchestra este vast si cuprinde toate genurile muzicale:Dance, Latino, Pop-Rock, Etno, Muzica Populara, Usoara Romaneasca, Lautareasca si Muzica de Petrecere.


Produse si Servicii

   Prestige Orchestra este o trupa de cover care se pliaza pe orice gen de eveniment, in functie de preferintele si stilul propus.

   In speranta realizarii unei imagini reale si adecvate despre formatia noastra, materialele de pe acest site va stau la dispozitie pentru a implini alegerea perfecta. Ele prezinta profesionalismul, talentul si daruirea acestor muzicieni, ce va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

Galerie foto