Telefon Formatie Nunta

Formatia ATHOS

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia ATHOS - Telefon Formatie Nunta Constanta.


 

    Formatia vocal - instrumentala ATHOS desfasoara de mai multi ani o bogata activitate artistica fiind prezenta la numeroase evenimente, publice sau private, inclusiv la evenimente culturale sau sonorizari pentru serbari populare, avand in dotare echipament audio adecvat, performant si de inalta calitate.
    Ca formula de start, formatia a avut la inceput ca membri fondatori pe Vasile Straliciuc si pe Iulian Firsov, ambii cu studii muzicale, la instrumente cu clape (acordeon si orga electronica), membrii care s-au straduit permanent sa aduca in fata publicului un repertoriu bogat, diversificat si mereu la curent cu cerintele actuale pe piata muzicala.
    Repertoriul formatiei cuprinde toate genurile de muzica romaneasca si internationala, muzica populara din toate zonele tarii, muzica populara si usoara turceasca, muzica greceasca, muzica aromaneasca, sarbeasca si muzica populara lipoveneasca.
    In ultimii ani, formatia ATHOS a parcurs noi etape, au aparut noi modificari pozitive, actualmente avand in componenta sa cinci membri, urmare a noilor tendinte si a necesitatii de diversificare a repertoriului. Va prezentam mai jos membrii componenti ai formatiei ATHOS:

VERONICA NĂSTASE - solist vocal
COSMIN-IONUŢ FIRSOV - clarinet, pian
RADU-MIHAI STRĂLICIUC - acordeon, solist vocal
VASILE STRĂLICIUC - claviaturi, solist vocal, acordeon
IULIAN FIRSOV - solist vocal, claviaturi, acordeon

Produse si Servicii

    Pentru toti cei interesati de a petrece impreuna cu noi, oferim un program de exceptie, cu un repertoriu bogat de muzica usoara si populara, romaneasca si internationala
    Pentru a ne contacta poti sa faci o rezervare online, in care sa ne spui ceva despre tine si foarte important, data cand doresti sa ne ai aproape de petrecerea ta.
    Completarea acestui formular nu implica obligatii contractuale pentru nici una din parti, are doar rol de rezervare al zilelor ce urmeaza a fi onorate de catre noi.
    Este bine de stiut ca la incheierea contractului de prestari servicii, se va percepe o arvuna ce reprezinta rezervarea grupului pentru ziua respectiva, iar in cazul renuntarii ulterioare la serviciile noastre, aceasta arvuna nefiind returnabila.

 

Galerie foto