Telefon Formatie Nunta

Formatia VEXUS - Formatie Nunta Cluj

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia VEXUS - Formatie Nunta Cluj - Telefon Formatie Nunta Cluj Napoca.


   Suntem cea mai completa formatie cover din Romania. Cantam toate genurile de muzica, cele mai cunoscute piese romanesti si internationale. (Pop, Rock, Dance, Oldies, Hip-Hop, Jazz, Blues, Muzica clasica, Cafe Concert, Muzica de club la saxofon, Latino, Reggae, Rock & Roll, si altele). Melodii care sunt hituri si au rezistat peste ani. Iar pentru nunti avem si patru programe speciale de muzica populara din Ardeal, Banat, Maramures si un program de Etno care se potriveste in toate zonele tarii, astfel incat la finalul evenimentului toata lumea sa fie multumita.
   In total suntem sase persoane: solist vocal, solista, saxofon, clape, inginer de sunet si DJ. Fiecare dintre membrii formatiei avand studii de specialitate in domeniul muzicii: Academia de Muzica “Gheorghe Dima” si Scoala de Arte “Tudor Jarda”, ambele din Cluj-Napoca.
   In cazul nuntilor, asiguram muzica pe toata durata evenimentului. De asemenea ne ocupam de absolut tot ceea ce inseamna aparatura tehnica (instrumente, sonorizare, lumini ambientale, etc.).
   Programul formatiei incepe dupa prima repriza de dans in care DJ-ul incalzeste atmosfera si continua pe toata durata evenimentului (cu o limita de 8 ore de la ora inceperii).
   Nu avem un numar exact de reprize, cantam atat cat este necesar astfel incat petrecerea sa fie reusita.
   Programul DJ-ului este de la inceput si pana la finalul petrecerii indiferent de durata.
   Programul si repertoriul trupei sunt stabilite exclusiv de catre formatie la fata locului, nu cantam dupa un program prestabilit sau un repertoriu anume impus. Scopul nostru este ca fiecare eveniment la care participam sa fie reusit si acest lucru se poate obtine numai folosindu-ne de experienta acumulata in timp deoarece niciun eveniment nu este la fel ca altul. In prestatia noastra combinam mai multe genuri (muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica populara, etno, pop, rock etc.) astfel incat la finalul evenimentului toata lumea sa fie multumita. Evident ca in alegerea repetroriului tinem cont si de preferintele si zona de provenienta a invitatilor.
   Vexus a fost votata ca fiind cea mai buna trupa cover in anul 2013!
   Va recomandam sa rezervati din timp data in care va avea loc evenimentul dumneavoastra pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna muzica!

Produse si Servicii

Repertoriu

  • Cafe Concert
  • Clubbing
  • Cover Romanesti
  • Cover Internationale
  • Muzica Populara - Ardeal, Banat, Maramures
  • Etno

Repetoriul de mai sus nu reprezinta programul trupei pentru evenimente, ci are doar titlu orientativ pentru a descrie genurile muzicale pe care le abordam.
Nu cantam dupa un program prestabilit, iar piesele sunt alese in functie de moment, de tipul invitatilor si multi alti factori care difera de la un eveniment la altul.

 

Galerie foto