Telefon Formatie Nunta

Formatia Safir - Formatie Nunta Braila

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Safir - Formatie Nunta Braila - Telefon Formatie Nunta Braila.Formatia ,,Safir'' este o formatie dinamica, cu o vasta experienta in domeniu, avand in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale.   A fost infiintata in anul 2005 de Ionut Iancu ,ajungand in prezent o formatie apreciata de tot mai multa lume, deoarece raspunde intodeauna cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate.

Formatia ofera muzica de calitate cu un vast repertoriu(orce gen) la cele mai frumoase aniversari din viata dumneavoastra (nunti,botezuri,cumetrii ,revelion,mese festive etc.) colaborand indeaproape cu diferiti solisti , instrumentisti oferind astfel sevicii complexe si de calitate.  

Pentru ca o nunta, o petrecere, un botez sa fie de neuitat, formatia are o importanta deosebita, astfel incat putea avea succes aceasta trebuie sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor,sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale si nu in ultimul rand sa fie sufletul petrecerii.  

Putem sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunta, botez, petreceri private, ) in Galati, Braila, Bucuresti, Giurgiu, Iasi, Constanta, Mangalia, Rm. Sarat, Focsani, Buzau, Ploiesti, dar si in alte orase care nu sunt mentionate.

Produse si Servicii

SAFIR” MUSIC Product - ofera o gama varita de servicii :

Formatie de muzica live cu diferiti instrumentisti si solisti vocali, dj, video,dansatori profesionisti, foto, lumini de scena,amplificari profesioniste..

Galerie foto