Telefon Formatie Nunta

Formatia Mugurel - Formatie Nunta Botosani

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Mugurel - Formatie Nunta Botosani - Telefon Formatie Nunta Botosani.Dragi prieteni, bine ati venit!

Am sa va prezint Formatia Mugurel din Botosani cu buna cuviinta a acelui care vrea ca in casele dumneavoastra sa intre un strop din frumusetea cantecului popular, ascultand sa va deschideti inima, sa cantati, sa jucati si de ce nu, sa lasati o lacrima sa va mangaie fata atunci cand prea plinul "of-ului" va indeamna.

Daca doriti o formatie pentru nunta trebuie sa stiti ca Formatia Mugurel este una din putinele care mai pot reprezenta astazi asa zisa "breasla a muzicantilor", candva foarte vestita in zona Botosanilor, care se implica atat in viata culturala a comunitatii cat si a petrecerilor private: nunti, botezuri, aniversari si oriunde sunt chemati si este nevoie de cantec si voie buna.

Formatia este alcatuita dintr-un grup, as putea spune, foarte eterogen ca pregatire muzicala, varsta si alte preocupari dar toti patru sunt strabatuti de acelasi filon de aur al cantecului popular preluat din familie si care pot face din nunta dumneavoastra una de neuitat.

Biografie

Liliana Savin

Solista vocala a formatiei, absolventa a Scolii Populare de Arta Botosani. Este o solista binecunoscuta in toata Moldova si nu numai, cu imprimari radio, aparitii la televiziune, cu CD-uri scoase, avand colaborari cu orchestre profesioniste si mai nou este realizatoare de emisiuni de folclor la TV Rapsodia unde are o activitate plina de succes pentru ca respecta traditia, cantecul si costumul popular cu sfintenie.

Glasul si cantecul ei va vor crea, cu siguranta, o seara de neuitat alaturi de Formatia Mugurel la orice eveniment ii veti pofti.

Constantin Apostol

Strigat de toata lumea Costelica acesta canta la clarient, este conducator de formatie si a absolvit Scoala Populara de Arta Botosani. Nascut in satul Iepureni-Ungureni vine dintr-o vestita familie de muzicanti "a lui Apostol", tainele clarinetului le-a deprins de mic de la Niculai Apostol, tatal, si de la bunicul Mihai Apostol.

Cu un vast repertoriu adunat de la cei batrani si completat cu cel actual Costelica, impreuna cu Formatia Mugurel, va canta si descanta sufletele de bucurie la orice eveniment la care participa

Catalin Argint

Trompetist si solist vocal a absolvit Liceul de Arta "Stefan Luchian" din Botosani, urmand mai apoi cursurile Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca.

Nascut in Botosani nu si-a uitat niciodata radacinile care l-au dus catre cantec, prin bunicul sau, muzicant cunoscut in satul Burlesti, un sat deosebit de frumos asezat cand pe vale, cand pe deal asa cum sunt doinele si cantecele lui Catalin, cand line ca adierea vantului prin iarba, cand iuti si aprige ca zbuciumul salcamului in furtuna.

Pe langa darul mostenit de la bunic, de a canta la trompeta, l-a mai inzestrat Dumnezeu cu o voce minunata si ca "muzicantul scolit", putand aborda orice gen de muzica fara dificultate.

Mihai Babii

Canta la acordeon si orga si a absolvit Scoala Populara de Arte din Botosani.

Face parte dintr-o familie de muzicanti si a indregit si iubit cantecul popular de mic, cantand la evenimente locale din satul Nicseni, iar mai tarziu din toata zona Botosanilor, fiind un om de nadejde al Formatiei Mugurel.

 

Galerie foto