Telefon Formatie Nunta

Formația CREATIS - Formatie Nunta Bistrita

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formația CREATIS - Formatie Nunta Bistrita - Telefon Formatie Nunta Bistrita.O nuntă perfectă doar cu formația CREATIS” 

Artiști talentați cu voci de exceptie și repertoriu variat, instrumentiști profesioniști, sonorizări de ultimă generație, jocuri de lumini , toate aceste ingrediente crează rețeta unui show live antrenant și complet. Pentru nunti, botezuri si evenimente de neuitat, aveti nevoie de formația CREATIS! 

Formația CREATIS susține show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, petreceri, recepții), fiind una din cele mai cunoscute și căutate formații de nuntă, formații de evenimente la ora actuală de pe valea Someșului și județul Bistrița-Năsăud. Repertoriul extrem de variat (muzică populară, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și internațională,manele și altele) face ca succesul petrecerii să fie 100% garantat. Calitatea muzicii este data în primul rând de valoarea incontestabilă a instrumentiștilor și soliștilor vocali, dar și de sonorizarile super performante folosite în cadrul evenimentelor. 

Numărul mare de evenimente anuale, numărul mare de aprecieri din partea clienților nostri, seriozitatea și profesionalismul cu care se desfășoară fiecare eveniment, dar mai ales varietatea programului, poziționează formația CREATIS pe primul loc în topul formațiilor pentru evenimente live din zonă. 

Având în componența sa soliști de excepție și instrumentiști de mare valoare, formația CREATIS a crescut de la an la an, ajungând să se bucure în prezent de o largă apreciere și notorietate. Membrii formației noastre crează o atmosferă minunată și bucura sufletele oamenilor prin prestațiile lor, prin felul lor de a se face plăcuți publicului. 

Privind în urmă cu nostalgie și recunoștință, nu avem cum să nu îi enumerăm pe cei care, prin talentul și munca lor, au pus bazele formației de succes de astăzi. Din “vechea gardă” a formației CREATIS fac parte: solistul Ilie Siminic și clăparul Mircea Pavel. În anii 2000 si 2014 s-au alăturat formației instrumentiști și soliști de valoare cum ar fi acordeonistul Dan Vesa, saxofonistul Iacob Croitoru, vioristul Dany Poleac, solista Vera. 

De la sfârțitul anului 2014 suntem bucuroși și mândrii pentru că s-a alăturat formației un nou membru , CĂTĂLIN PETROAIE – sax, alături de care vom presta în continuare la evenimente, acest tânăr instrumentist aduce o valoare și mai mare formației, lucru care îl vom demonsta la fiecare eveniment. 

Artiști talentați cu voci de exceptie și repertorii variate, instrumentiști profesioniști, sonorizări de ultimă generație, jocuri de lumini , toate aceste ingrediente crează rețeta unui show live antrenant și complet. Pentru nunti, botezuri si evenimente de neuitat, aveti nevoie de formația CREATIS! 

Tot ceea ce facem, o facem cu maxim profesionalism acordând o mare atenție fiecărui eveniment și ne adaptăm ușor la orice fel de public. Abordăm un repertoriu variat și ne alegem melodiile cu mare grijă, pentru ca dorim să le reproducem cât mai aproape de original, și aici ne referim la muzica usoară româneasca și internațională…și nu în ultimul rând la muzica populară și de petrecere. În acest fel dorim să fim cei mai buni dintre formațiile de nuntă din zonă Bistrița-Năsăud, Cluj . 

Considerăm că un factor foarte important este modul de a-ți „vinde marfa” și anume melodia potrivită la timpul potrivit.
NU transformăm evenimentul într-o petrecere privată a unor invitați, programul artistic este în totalitate dedicat sărbatoriților și gazdelor, dacă ne solicită vre-un invitat o melodie anume, o integrăm în program și o interpretăm la momentul potrivit, astfel încât să nu stricăm cursul normal și atmosfera evenimentului.
Genul muzical îl schimbăm în funcție de desfășurarea evenimentului (alternăm muzica populară și muzica ușoară). Ne axăm pe ce prinde mai bine la momentul potrivit și nu abuzăm de un anumit gen muzical – încercăm să nu plictisim…. 

Programul artistic începe la ora stabilită de comun acord cu gazdele și se termină………la finalul evenimentului.

 

Galerie foto