Cum gasesti formatia pentru nunta ta?

    Cum gasesti formatia pentru nunta ta?

In primul rand lansați căutarea dumneavoastra timpurie. Odată ce ai o idee de baza a ceea ce doriți , este timpul pentru partea distractivă: ascultati mai multe formatii ! Iar din cele care v-au placut stabiliti intalniri cu cei care se ocupa de ele.

Veți avea nevoie de timp pentru a cauta formatiile care inca nu au rezervata data in care are loc fericitul eveniment, deasemenea trebuie sa va intelegeti si la preturi cu ei in functie de genul si de timpul pe care il vreti sa va ocupe formatia respectiva in programul evenimentului respectiv.

     Dacă aveți inima ta setata pe o formatie, va trebui, probabil, sa vorbiti chiar cu  mai mult timp inainte. Si tineti minte unele formatii de nunta si alte evenimente au programul facut chiar si pe 2 ani.

Amestecati genurile


Nu te ingrijora daca iti place muzica dance si partenerul tau ii place muzica de petrecere . 
Nu există nici o regulă care spune că trebuie să alegeti acelasi gen muzical. 
Ai putea sa alegi o formatie care canta mai multe genuri de muzica pentru a satisface cat mai multe gusturi pentru ca o sa ai invitati din toate categoriile de varsta.

 

 

     Setați un buget

In functie de formatie, de stilul formatiei, de genul de muzica dorit, de prestigiul acesteia poti acorda intre 10% si 50 % din bugetul pe care il ai pentru nunta numai pentru formatia de muzica. 
 

Verificati calitatea

Acest lucru este valabil pentru toate trupele, nu doar pentru trupele mici sau pentru interpreti sau instrumentisti. Asigurați-vă că prestigiul acestora este real si nu doar din auzite, puteti cere o proba sau daca au filmulete sau melodii inregistrate.

Nu uita ca formatia trebuie sa reuseasca sa creeze o atmosfera antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta.

Sunt trupe care asigura in plus fata de altele tot echipamentul tehnic necesar sustinerii unui eveniment: scena modulara , sistem complet de sonorizare (boxe, amplificatoare, mixer, microfoane), instalatie de lumini (schela modulara telescopica, par moving head).

Speram ca acest articol va ajuta sa va organizati orice evenimentele din viata dumneavoastra in adevarate spectacole de sunet, culoare si lumina.