4 Pasi pentru un dans al mirilor de neuitat

E nunta voastra. E visul vostru devenit realitate, pictat in emotii, culori si dragoste. Seara se deschide cu cursuri_dans_nunta_triumph_dance_academy_400dansul mirilor, un moment magic, unic si special.
Din acest motiv, atunci cand incepi sa planifici nunta, nu trebuie sa omiti pregatirea primului vostru dans in calitate de sot si sotie.
Daca iti doresti ca dansul mirilor sa va reflecte din plin personalitatea si sa va miscati cu naturalete pe ringul de dans, Iulian Panait - campionul Romaniei la dansuri sportive si antrenor la Scoala de dans Triumph Dance Academy vine cu cateva sfaturi pentru un prim dans de neuitat
 
1. Selecteaza melodia pentru dansul mirilor
De cele mai multe ori nunta se deschide cu un vals vienez, numai ca noi dorim ca in deschiderea primului mare eveniment din viata dvs, primul dans ca sot si sotie sa fie unic, plin de pasiune si iubire, care sa transmita tuturor invitatilor frumoasa dvs poveste de iubire.
Selectia melodiei are o importanta deosebita pentru ca trebuie sa va placa amandurora iar versurile trebuie sa reflecte starea dvs. Potrivit ar fi sa selectati cateva din melodiile preferate si mai apoi sa mergeti la scoala de dans, unde antrenorii nostri va vor oferi consultanta in vederea unei alegeri potrivite a stilului de dans ales de dvs.
 
2. Alege o scoala de dans profesionista
Dansul mirilor este un moment unic, de aceea si coregrafia sa nu poate fi decat unica! Pentru ca este ocazia perfecta de a le transmite invitatilor povestea si sentimentele care v-au unit pentru totdeauna, indicat este sa alegeti cursuri de dans specializat .
 
3. Programeaza sedintele de dans
Dupa ce ati stabilit care este scoala de dans la care vreti sa urmati cursurile de dans pentru nunta, dupa ce ati ales si stilul de dans si melodia pe care veti dansa si de asemenea dupa ce ati cazut de comun acord cu antrenorul dvs care este numarul de sedinte necesar pentru ca dansul dvs sa fie unul reusit, ramane decat sa incepeti cursurile.
 
4. Pune in scena un dans al mirilor de neuitat!
Fiecare dintre noi isi doreste ca nunta lui sa fie un eveniment deosebit si de neuitat iar dansul mirilor sa fie unul marcant. Unul din secretele unei astfel de reusite este acela de a da un plus de spectaculozitate dansului mirilor. Pentru aceasta, in anumite momente (bine alese) din timpul dansului, folositi focuri de artificii, dati drumul la baloane sau apelati la jocuri de lumini. Aceste efecte speciale vor aduce un plus valoare dansului mirilor iar spectacolul pe care il veti oferi invitatilor dvs va fi garantat unul unic si special.