Telefon Formatie Nunta

Formația Plaiul Nou

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formația Plaiul Nou - Telefon Formatie Nunta Pitesti.Nunți, botezuri, festivaluri folclorice, petreceri câmpenești, nedei, șezători și orice alt eveniment live din București, Pitești, Râmnicu-Vâlcea și alte zone apropiate. Așteptăm cu drag să ne contactați și să petrecem împreună.

Membrii formației noastre sunt absolvenți ai școlilor de specialitate având o imensă experiență in domeniu. Vă prezentăm cateva detalii despre ei.

 

Andreea Misailescu

Voce

Rol in formație: Voce
Vârstă: 24 ani 
Andreea este sufletul formației și totodată al petrecerii. Este absolventă a Conservatorului de Muzică București secția canto clasic și a Școlii Populare de Arte București, secțiunea canto popular.

Dan Misailescu

Voce

Rol in formație: Voce
Vârstă: 28 ani 
Dan este pasionat de muzica populara incă din copilaria petrecută pe plaiurile Polovragiului, o zonă etnofolclorică montană superbă. Este absolvent al Școlii Populare de Arte București, secțiunea canto popular, și al Facultații de Matematică și Informatică București.

Marius Tărceatu

Clape

Rol in formație: Clape 
Vârstă: 28 ani 
Marius a absolvit Liceul Dinu Lipatti, urmând apoi cursurile Conservatorului de Muzică București. In prezent este profesor de pian.

 

Alin Bumbeș

Chitara

Rol in formație: Chitara
Vârstă: 24 ani 
Alin este absolvent al școlii de muzică numarul 4 București, unde a studiat chitara. Este pasionat de muzica ușoara și de tehnologie, fiind un foarte bun vocalist, chitarist și un dj de senzație.

Victor Iscru

Vioara

Rol in formație: Vioara
Vârstă: 30 ani 
Victor a studiat vioara, in prezent fiind membru al Orchestrei Naționale Valahia.

Alți membri

Colaboratori

La cerere putem adăuga noi membri formației noastre, aleși dintre colaboratorii noștri.

 

Avem un repertoriu bogat, in continuă dezvoltare, perfect pentru orice gen de petrecere.

Galerie foto