Telefon Formatie Nunta

Formatia Ambiental Alba Iulia

Telefon Formatie Nunta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Formatia Ambiental Alba Iulia - Telefon Formatie Nunta Alba Iulia.


                                          

FORMATIA AMBIENTAL ALBA IULIA - MUZICA DE PETRECERE SI VOIE BUNA!

Formatia Ambiental din Alba Iulia, infiintata in anul 1999, de catre solistul Adi Mircea practica un repertoriu de bun gust,imbinand mai multe genuri muzicale:

  • muzica de petrecere si folclor;
  • muzica usoara romaneasca si internationala;
  • muzica ambientala si cafee-concert.

Manelele se canta doar in cadrul petrecerilor de acest gen si la nuntile care prefera si acest gen muzical.

Formatia Ambiental din Alba Iulia va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavastra. Alaturi de noi, nunta,botezul sau petrecerea dumneavoastra va fi de neuitat.

Echipa noastra poate fi acum oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unui supereveniment.

Cu o experienta de peste 10 ani si peste 250 de evenimente organizate va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii-de la concerte in aer liber,spectacole si evenimente corporate pana la evenimente de familie, nunti, botezuri sau aniversari.

Formatia Ambiental Alba Iulia

Formatia Ambiental din Alba Iulia va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavastra. Alaturi de noi, nunta,botezul sau petrecerea dumneavoastra va fi de neuitat.Repertoriul nostru este foarte variat, abordand o gama laraga de stiluri si genuri.Repertoriul este actualizat in functie de apartitii muzicale si de cerintele publicului.

Cantam de toate...(muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca,muzica de petrecere, muzica populara,muzica Etno ), insufletind petrecerea dumneavoastra cu cele mai frumoase melodii.

Galerie foto